Időpontfoglalás látásvizsgálatra

Rendelés: kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken 10:00 - 14:00 között.

A Szabolcs Optikában a következő szemész szakorvosok rendelnek: Dr. Szabó Irén és Dr. Balla Szabolcs. Az orvosi rendelés időpontja nem egyezik az optika nyitvatartási időpontjával! Kérjük szíveskedjen telefonon időpontot kérni szemvizsgálatra! Vizsgálatra bejelentkezés (42) 400 - 154 vagy (20) 9765 - 147 telefonszámon!

Időpontot foglalhat online időpontfoglaló alkalmazásunkon keresztül is! Ha az online időpontfoglalás során nem talál Önnek megfelelő időpontot, szíveskedjen telefonon időpontot kérni!

Online időpontfoglalás menete

  1. Kattintson az oldal alján található Időpontfoglalás gombra!
  2. Kattintson az orvos neve alatt található Időpont egyeztetése gombra!
  3. A naptárban található szabad időpontok közül válassza ki a vizsgálat időpontját (kattintson egy szabad időpontra)!
  4. Töltse ki a megjelenő űrlapot (név, e-mail cím, telefonszám) és fogadja el a hozzájáruló nyilatkozatot, melyben hozzájárul, hogy a megadott adatait az online időpontfoglaláshoz felhasználhatjuk! Kattintson a Folytatás gombra!
  5. Adja meg a foglalás megerősítéséhez kapott kódot, melyet e-mail címére küldtünk! Kattintson a Megerősítés gombra! Figyelem, előfordulhat, hogy a megerősítő kódot tartalmazó e-mailt levelező rendszere spamként (kéretlen levélként) értelmezi! Ebben az esetben nézze meg a spam mappáját!
  6. Időpont foglalása megtörtént, a sikeres foglalás adatairől e-mailben tájékoztatjuk! Ha törölni szeretné időpont foglalását kattintson az e-mailben található linkre!
Időpontfoglalás
Látásvizsgálat

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!