single image

Szemünk védelme a digitális világban

Sokan átlagosan napi 8-10 órát töltenek digitális képernyők előtt. Ez digitális szemfáradtsághoz, vagy más néven számítógépes látás szindrómához vezethet. A tünetek már két óra elteltével jelentkezhetnek, például szemirritáció, homályos látás vagy fejfájás formájában.
 

A Hoya harmadik generációs, továbbfejlesztett egyfókuszú lencséi kimondottan a digitális szemfáradtság enyhítésére fejlesztettek ki! Ideális megoldás lehet azon 13 és 45 év közötti vásárlói számára, akik naponta több mint két órát töltenek digitális képernyők előtt, illetve azok számára, akik a mindennapi tevékenységeik során elsősorban közelre fókuszálnak.


A Hoya Sync III lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, a lencsék alsó részén azonban egy "teljesítménynövelő zóna" található, amely kimondottan a mai digitális világ által támasztott követelményekhez igazodik. A teljesítménynövelő zónában finoman emelkedik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is (pl. olvasás és digitális eszközök használata), ebben a modern, digitális világban.

HOYA Sync lencsék előnyei

  • Segítenek megelőzni vagy csökkenteni a digitális szemfáradtság tüneteit
  • Növelik a vizuális komfortérzetet egész nap

Forrás: hoyavision.com

Keressen fel minket! További lencséink!


Fizetési módok


Mastercard

VISA

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!