Pihentető a fáradt szemnek, kevesebb szemfáradtság, tiszta és éles látás:

Pihentető a fáradt szemnek, kevesebb szemfáradtság, tiszta és éles látás: A ZEISS EnergizeMe szemüveglencsék elsők a maguk nemében a világon, mivel kifejezetten a kontaktlencse-viselők igényeire szabva készítjük őket.

Ez a lencse a kontaktlencse eltávolítása után teljes mértékű stresszmentes látást tesz lehetővé: ebben a tökéletes megoldásban a kontaktlencse-viselők nézési szokásaira igazított innovatív lencsekialakítás párosul egy, a digitális világ vizuális szokásaira optimalizált technológiával és lencsebevonattal.

A kontaktlencse-viselők szemüvege: kényeztesse a szemét, hogy kiélvezhesse a szemüveg által nyújtott felfrissülést.

 

ZEISS EnergizeMe.

A Kontaktlencse-Viselők Igényeire Kifejlesztett Első Szemüveglencse-Megoldás.


Napjainkban minden kontaktlencse-viselőnek legalább egy szemüvege van, hogy kíméljék szemüket az órákig tartó kontaktlencse-viselés után. Az okostelefonok, táblagépek és egyéb mobileszközök gyakori használata további vizuális stresszt okoz. Tudta-e viszont, hogy ez a szemüveg többre képes?
Élvezze a kényelmesebb látást és a felfrissült szemeket a szemüveg viselése során.

 

A ZEISS EnergizeMe szemüveglencse több tipikus szemüvegnél. A szemüveget a kontaktlencse-viselők nézési és a digitális világ vizuális szokásaira optimalizáltuk.

 

Érdeklődjön üzletünkben!

 

Nyitva tartás


Hétfő  11-17

Kedd  9-18

Szerda  9-17

Csütörtök  9-18

Péntek  9-17

Szombat  9-13

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

OTP Cafeteria kártya

K&H Szép Kártya

OTP Széchényi kártya

MKB Széchényi kártya

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!